• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home arrow Vijesti arrow ANALIZA POSJETA NASEG WEB SAJTA
ANALIZA POSJETA NASEG WEB SAJTA E-pošta
18.02.2011
Sajt NVO JAZ – MRÄŒEVO POLJE počeo je sa radom u decembru 2009 godine. Pošto smo zaokružili 2010 godinu imamo tačan uvid u broj posjeta odnosno mjerila i u nekim drugim statistikama tako da smo samo u 2010 godini imali 10501 posjeta od čega su 5193 jedinstvene posjete što znači da je skoro polovina posjeta takoreći stalni posjetioci koji se uvijek vraćaju kako bi dobili najnovije informacije a druga polovina su potpuno novi posjetici. Trend se nastavlja I u 2011 godini gdje bilježimo 1030 Ponosni smo I na lokacije odakle posjete dolaze posjeta I eventualni rast broja posjetilaca.
gdje po evidenciji imamo čak kao destinaciju iz koje dolazi najviše posjeta ÄŒešku republiku. Slijedi spisak.
ÄŒeška, Crna Gora, Rusija, Srbija, Hrvatska, SAD, Belgija, Velika Britanija, Kanada, Njemačka  a interesantne su I posjete iz Novog Zelanda, Kuvajta I Venecuele iako ih je svega nekoliko.
 
Raduje nas činjenica da smo dobro pozicionirani na pretraživačima poput Google gdje pri ukucavanjem nvo jaz, jaz mrčevo, nvo jaz budva, itd prvi smo ili drugi po poziciji a još više nas raduje to što je preko 80 % posjeta od strance pretraživača došlo upravo ukucavanjem ovih ključnih riječi što znači da posjetioci našeg sajta nisu slučajno tu već su namjenski došli.
 
Pošto se nigdje ne reklamiramo, nemamo saradnju sa nijednim sajtom vezanim za razmjenu linkova, ni jedan sajt nije povezan sa nama možemo da kažemo da smo zadovoljni postignutim rezultatima I zahvaljujemo se na posjetama.
 
< Prethodno   Sledeće >