• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home arrow Vijesti arrow VANREDNI SASTANAK IZVRSNOG ODBORA “NVO JAZ MRCEVO POLJE”
VANREDNI SASTANAK IZVRSNOG ODBORA “NVO JAZ MRCEVO POLJE” E-pošta
19.04.2011

Dnevni red :
 
1.Pitanje ispunjenja obaveza po ugovoru sa opstinom Budva , kao i pitanje autokampa i parkinga .
2. Desavanja u vezi Montepranca
  
Prisutni :, Buzdovan Dragan, Pejovic Branko, ,  Popovic Ivo, Djuric Predrag, Dobrljanin Ljubo, Janovic Sreto, Marinovic Gojko, , Ljubanovic Djuro, Ilic Ivo, Ilic Ljubo ,Kunjic Dusan, Popovic Vojo, Lazovic Niko, Bucin Ilija .
Za vanredni satanak clanovi su obavijesteni u 15 h .i sastanak je  poceo u 16 30 h. na stadionu Jaz  . Odmah je prihvacen predlozeni dnevni red, pa je  Dragan Buzdovan poceo sa sjednicom i prvom tackom dnevnog reda.
 
 
1.     S obzirom da Opstina Budva nije ispostovala obaveze iz ugovora o zakupu polja trazeno je bilo od odbora da se preuzmu stadioni.Komisija za preuzimanje stadiona je bila vec pripremila papire oko primopredaje.
Buzdovan Dragan je istakao da se u toku dana cuo sa izvrsnim dir. Mogrena Ilijom Radjenovicem ,kao i sa predsjednikom skupstine Opstine Budva Krstom Ljubanovicem i da je pokrenuta akcija za rjesavanje ovog problema .Obezbijedjena su sredstva (polovicno) I Dragan Buzdovan je zamolio prisutne s obzirom na trenutnu finansijsku situaciju u opstini da se prihvati trenutna ponuda i jos jedanput pruzi ruka saradnje opstini .
Vecina clanova odbora bila je nezadovoljna odnosom opstine Budva prema nasoj NVO i cak to okarakterisala kao omalovazavanje  organizacije.Vecina clanova smatra da je ipak neko ispred opstine Budva trebao doci i predociti okolnosti oko finansiranja, a pogotovo to se moglo blagovremeno I dogovoriti pa bilo pozitivno ili negativno.
 Dogovoreno je ipak da se dozvoli trening Mogrenu  ,a da se od Opstine Budva trazi da do kraja mjeseca ispostuje ugovor u potpunosti.Takodje je dogovoreno da se odrzi pod hitno skupstina vlasnika zemlje na kojoj bi se definitivno  dogovorila saradnja sa Opstinom Budva oko ovog pitanja kao i oko pitanja koriscenja parkinga i kampa s obzirom da se tu mogu prihodovati velika sredstva .”Nvo” je predlozila opstini da ona ili Fk Mogren pa cak i parking servis –Budva ove sezone  stave parking na Jazu u funkciji I samim tim poboljsaju materijalnu situaciju.
 
 
2.     Najnovije informacije po pitanju Montepranca su da je Ministarstvo Finansija  prihvatilo zalbe Montepranca na nasa rjesenja o knjizenju i da sve ceka na potpis Ministra Finansija.
Odbor je jednoglasno zakljucio da je dosta igre sa nasim strpljenjem ,tako da je donio odluku da se na narednoj skupstini vlasnika pocne sa radikalnim mjerama i da se maksimalno ukluce mediji ,kao i medjunarodne organizacije kako bi se zastitio interes vlasnika zemlje.
Satanak na Jazu je na kraju mirno protekao, bez preuzimanja stadiona  i zavrsio se  u 17 i 30 h.i o odluci su odmah informisani u upravi FK Mogren.
 
 
Zapisnik sastavio
Buzdovan Dragan
 
< Prethodno   Sledeće >