• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Zapisnik 22.09.2011 E-pošta
22.09.2011

ZAPISNIK SA REDOVNE SJEDNICE SKUPSTINE NVO ''JAZ-MRCEVO POLJE''

U prostoriji NVO,dana 22.09.2011 godine sa pocetkom u 19 h.

Dnevni red:

1.Izbor predsjednika NVO-a

Sastanku pristuna 23 clana Skupstine,te kvorum za raspravu I odlucivanje postoji. Sastanak vodi VD Predsjednika NVO.

1.Ljubanovic Djuro je predlozio jednu tacku dnevnog reda,izbor predsjednika organizacije,koja je jednoglasno usvojena. VD Predsjednika je konstatovao da je ozbirom na neopozivu ostavku podnijetu 12.07.2011 god od strane Gosp.Branka Strahinje,neophodno izabrati 2/3 vecinom glasova Skupstine novog Predsjednika,kako bi NVO mogao da nastavi da obavlja nesmetano svoju djelatnost.
 
Uslijedila je duza diskusija,u okviru koje se mogao cuti predlog da se izvrse izmjene I u samom Upravnom odboru,kao I u komisiji za pregovore. Vucicevic Nikola je dao predlog da se veceras predloze ili sami prijave kandidati uz rok od 5 dana da pripreme I iznesu plan rada daljeg vodjenja organizacije.
 
Mikijelj Nikola je insistirao da se predlozeni kanidat izjasni o nacinu na koji planira da rijesi problematiku viska zemljista,koja nije pokrivena poravnanjima(kanali I sl.) Gluscevic Vido,kao I Marinovic Gojko su dali predlog da se na mjesto predsjednika vrati Strahinja Branko.Branko Strahinja je misljenja da bi to umjesto njega neko mladji I strucniji mnogo bolje mogao da radi,a da ce on svakako biti tu da da svoj doprinos daljem vodjenju organizacije,kao clan Upravnog odbora. Bucin Ilija je za kandidata na mjestu Predsjednika predlozio Ilic Iva.
 
Vucicevic Nikola je za kandidata na mjesto predsjednika predlozio Buzdovan Dragana. Buzdovan Dragan je imao predlog da Ljubanovic Djuro nastavi sa obavljanjem funkcije Predsjednika NVO. Obzirom da Djuro Ljubanovic nije kandidat za Predsjednika NVO,Buzdovan je prisutnima rekao da ima moralnu obavezu da predlozi sebe za mjesto Predsjednika jer je Ivo Ilic mlad momak I da treba da bude neko stariji,a prisutnima procitao razloge zbog kojim smatra da je njegova kandidatura opravdana,ozbirom da je vec trecu godinu aktivan clan NVO,kao I plan daljeg rada ukoliko njegov predlog o kanidaturi bude izglasan.
 
Nakon predlozenih kandidata,pristupilo se glasanju,principom tajnog glasanja. Glasacki listici su sacinjeni nakon predlozenih kanididata. Glasove su brojali Ticic Sanja,Dobrljanin Ljubo I Pima Marko. Uzdrzanih je bilo cetvoro,za Buzdovan Dragana je glasalo osam clanova Skupstine, za Ilic Iva jedanaest clanova.
Ilic Ivo je izglasan za novog Predsjednika NVO ''Jaz-Mrcevo polje''
 
 
zapisnik vodila Ticic Sanja
Predsjednik NVO  Ilic Ivo
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Trenutno je 1 gost na vezi

Glasanje

Ocjenite web sajt