• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Zapisnik od 14.10.2011. E-pošta
14.10.2011

ZAPISNIK
SA REDOVNE SJEDNICE UPRAVNOG ODBROA NVO ’JAZ-MRCEVO POLJE’
U prostorijama NVO, dana 14.10.2011 godine sa pocetkom u 19 h.
 
    Dnevni red:
 
1.Zakup prostora
2. Predlog predstavnika sela Glavaticici
3. Odnosi sa Opstinom
4. Razno
Sastanku prisutno 8 clanova upravnog odbora,te kvorum za raspravu i odlucivanje postoji. Sastanak vodi  predsjednik NVO Ivo Ilic.
 
1.Izvjestilac Luka Tucevic je obavijestio prisutne o postojanju zainteresovanog zakupca za prostor od 270 m²(predhodni zakupac ’Dekorativa’). Dat je predlog da cijena zakupnine iznosi 550 € plus PDV i da se upravni odbor naknadno dogovori oko popravke krova tog prostora. Predlog je jednoglasno usvojen.
 
2. Predstavnici sela Glavaticici smatraju da advokatska kancelarija Prelevic svoj posao ne obavlja korektno i zato su predlozili angazovanje gospodina Uskokovica. Oni su vec saradjivali sa njim  i njihovo misljenje je da bi on brze doveo do pravosnaznih knjizenja, ali i da bi bilo bolje da se do cilja ide zajednicki. Takodje,smatraju da bi najbolje bilo da gosp. Uskokovic prisustvuje sledecem sastanku upravnog odbora da bi se vidjelo sta on moze da uradi,da li bi postavio neke rokove ili uslove za njegovo angazovanje.  Predsjednik NVO je naglasio sa cijeli proces ne zavisi puno od advokata,ali da bi bilo dobro rasiriti vidike i vidjeti kako gosp. Uskokovic moze da nam pomogne. Dat je predlog da se na sledeci sastanak upravnog odbora pozove i gosp. Uskokovic . Predlog je jednoglasno usvojen.
 
3.  Ugovor o zakupu zemljista sa opstinom Budva je istekao 29.07.2011. godine i njihov dug je iznosio 25000 eura. Odrzan je sastanak sa predsjednikom opstine i dogovoreno je da se odredjen iznos uplati na nas racun i da ce se ostatku duga dogovoriti za 15 dana. Dogovoreno je da se novi ugovor sa Opstinom ne potpisuje dok se dug u cjelosti ne isplati.
 
 
 
4. Nasem sugradjaninu Niku Lazovicu je u pozaru izgorjela stala . Labud Mihovic je predlozio da se plati faktura u iznosu od 1000 eura, i na taj nacin mu se pomogne. Raspravljano je o tom predlogu jer je pitanje sta raditi ako se opet tako nesto desi.  Protiv je glasao jedan clan ( Branko Pejovic) ,suzdrzanih nije bilo ,a za je bilo 7 clanova te je predlog usvojen.
 
Predsjednik NVO

Ilic Ivo

Zapisnik vodila                                                       
Jelena Ivkovic                                                             
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Trenutno je 1 gost na vezi

Glasanje

Ocjenite web sajt