• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
ZAPISNIK SA REDOVNE SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO E-pošta
09.12.2011
 U prostoriji NVO,dana 09.12.2011 godine sa pocetkom u 18 h.
 
Dnevni red:
1. Odnos sa Opštinom Budva
2. Odnos sa advokatskom kancelarijom Prelević
3. Razno
 
Sastanku prisutno deset članova Upravnog Odbora te kvorum za raspravu i odlučivanje postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ivo Ilić.
1. Predsjedik NVO Ivo Ilić je obavijestio prisutne o toku pregovora sa predstavnicima Opstine Budva, u vezi sa njihovim dugom za zakup zemljišta. Naime, i ove nedjelje nije uspio da stupi u kontakt sa njima, i otvorena je rasprava o načinu daljeg postupanja. Bilo je raznih predloga i donijeta je sledeca odluka: Da se Opština Budva pismenim putem pozove da isplati dug iz Ugovor o zakupu zemljišta u iznosu od 17.741,44 eura, te da navedeni dug izmiri do dana 15.12.2011. godine.                    
          Da se opština pismenim putem obavijesti o postojanju duga od 25.000,oo eura za period korišÄ‡enja terena poslije isteka ugovara u trajanju od oko 5 mjeseci.
Da se fudbalski klub Mogren pismenim putem obavijesti o dugovanjima opštine, istom prilikom pozove da izvrši predaju stadiona do navedenog datuma, te da treninge fudbalera održava na drugoj lokaciji do razrešenja sporne situacije.
U slučaju da se nasi zahtjevi ne ispune prinudjeni smo da preuzimanje stadiona I objekata izvrsimo mijenjanjem brava,do cega se nadamo da nece doci.
2.Kao što je i rečeno na prethodnom sastanku upravnog odbora NVO,dobijeno je rješenje u kome se odbija zalba ²Montepranza², i prihvaća zalba advokatske kancelarije Prelević. Na predlog Ministarstva Finansija odrzaće se ročište  na kojem bi bio pozvan i Zaštitnik imovinskih prava kako bi se izjasnio u pogledu ovih dešavanja u procesu knjizenja. Ovo rješenje Ministarstva Finansija je konačno i povodom istog  ²Montepranzo² moze da pokrene novi upravni postupak.
 
Na prethodnom sastanku je rečeno da gosp Radomir Prelević razmišlja da se povuče iz našeg predmeta, ali je i dato obećanje da će odrzati sastanak sa Brankom Pejovicem i Brankom Strahinjom. Uprkos njihovom insistiranju do sastanka nije došlo.    
Nakod duze rasprave, dat je predlog da se odredi komisija koja bi organizovala sastanak sa kancelarijom Prelević. Odlučeno je da će sastanku prisustvovati komisija u sastavu : Ivo Ilić, Strahinja Branko,Branko Pejović, Dragan Buzdovan i Labud Mihović.                    
Donijete su i odluke da se organizuje sastanak sa kancelarijom Prelević u vezi dalje saradnje ili eventualnog prekida saradnje i povraćaja dokumentacije.
Da se  kontaktiraju predstavnici Vlade Crne Gore radi održavanja sastanka u pogledu ubrzavanja procesa knjiženja vlasnika zemlje u Mrčevom polju.
Da se nakon održanih sastanaka sa advokatskom kancelarijom Prelević i sa predstavnicima Vlade, obavijesti javnost o postignutim rezultatima putem novinskog članka.
 
3. Zbog velikog prethodnog duga prema Elektrodistribuciji Crne Gore, odlučeno je da će se platiti račun u iznosu od 1000 e. Naš prethodni zakupac ²Maslak² je ostavio dug u iznosu od 980e, i odlućeno je da će doći do zamjene brojila, i pritom platiti njegov dug,kako bi sadašnji zakupci funkcionisali.
 

Predsjednik NVO: Ivo Ilić

Zapisnik vodila : Jelena Ivković

 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Trenutno je 1 gost na vezi

Glasanje

Ocjenite web sajt