• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
ZAPISNIK SA REDOVNE SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRÄŒEVO POLJE'' E-pošta
25.11.2011
U prostoriji NVO,dana 25.11.2011 godine sa pocetkom u 19 h.
 
Dnevni red:
 
1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog sastanka.
2. Odnos sa Opstinom Budva
3. Odnos sa advokatskom kancelarijom Prelević
4. Razno
 
Sastanku prisutno devet članova Upravnog Odbora te kvorum za raspravu I odlucivanje postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ivo Ilić.
1. Na pocetku sastanka  jednoglasno su usvojeni  zapisnici sa prethodnih sastanaka.
 
2. Predsjedik NVO Ivo Ilić je obavijestio prisutne o toku pregovora sa predstavnicima Opstine Budva, u vezi sa njihovim dugom za zakup zemljišta. Naime, stupio je u kontakt sa predsjednikom Opstine Budva gosp. Lazarom Radjenovićem,ali je on usled poslovnih obaveza odlozio sastanak za sedam dana.
 
3. Na prethodnom sastanku upravnog odbora NVO je odlučeno da se u slučaju dobijanja pravosnaznog rješenja,kontaktira advokatska kancelarija Prelević i da se sa njima organizuje sastanak kako bi se vidjelo na koji način će se proces dalje odvijati. Predsjednik NVO je obavijestio prisutne da je stupio u kontakt sa gosp. Radomirom Prelevićem, i da je on tom prilikom rekao da smatra da je taj sastanak nepotreban,i da on razmišlja da se povuče iz ovog predmeta. Naglasio je da će zbog profesionalnosti završiti već započete aktivnosti ali da zbog tezine predmeta i nekog internog odnosa odustaje od istog. Predsjednik NVO je predlozio sastanak u vezi raskida ugovora i preuzimanja dokumentaciji, ali je gosp. Prelević i taj predlog odbio uz obrazlozenje da sastanak nije potreban. Nakon toga, zatrazeno je da nas gosp. Prelević pismenim putem obavijesti o budućim postupcima.
Konstatovano je da je ovakav odgovor gosp. Prelevića krajnje neobičan, jer je cijeli proces knjizenja krenuo u dobrom smjeru.
Branko Pejovic je obavijestio prisutne da je i on kontaktirao gosp. Prelevića, i tom prilikom dobio isti odgovor, ali i obećanje da će u toku sledeće sedmice doći u Budvu i odrzati sastanak sa njim i Brankom Strahinjom.
 
4. Donijeta je jednoglasna odluka da se popravi krov u kancelariji.
 
Predsjednik NVO: Ivo Ilić
Zapisnik vodila : Jelena Ivković

 

 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Trenutno je 2 gostiju na vezi

Glasanje

Ocjenite web sajt