• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
ZAPISNIK SA REDOVNE SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO E-pošta
26.01.2012

U prostoriji NVO,dana 26.01.2012. god. sa početkom u 17 h.

Dnevni red:

1.   Usvajanje zapisnika i odluka sa predhodnih sastanaka

2.   Dopis Advokatske kancelarije Prelević

3.   Zahtjev predstavnika sela Glavatičići

4. Razno

Sastanku prisutno 8 članova Upravnog Odbora  te kvorum za raspravu i odlučivanje postoji. Sastanak vodi predsjednik NVO Ivo Ilić.

1.Na početku sastanka jednoglasno su usvojeni zapisnici i odluke sa predhodnog sastanka.
Revidirala se odluka sa predhodnog sastanka u vezi popravke krova , na način što se umjesto troška u iznosu od 5000 e, radi nesporazuma u računanju površine krova trošak iznosi 6000 e.
Jednoglasno je donijeta odluka da se usvoji revidiranje odluke sa predhodnog sastanka.
 
2.  Nekoliko puta su članovi Upravnog Odbora pokušavali da organizuju sastanak sa gosp. Prelevićem,ali iz različitih razloga do tog sastanka nije došlo. Advokatska kancelarija Prelević je 19.01.2012. godine jednostrano raskinula Sporazum a i njegov Aneks koji su zaključeni izmedju naše nevladine organizacije i njihove advokatske kancelarije. U jednostrano, raskidu se navodi da se Sporazum raskida zbog nepoštovanja obaveze plaćanja kao i zbog otezane dalje saradnje izmedju nas u ovom predmetu. Pri tome,nas obaviještavaju da se tim putem raskidaju i svi pojedinačni Ugovori o pravnom zastupanju i Punomoćja, osim pojedinačnih Ugovora za koje je vlasnike donijeto prvostepeno rješenje o pravilnom upisu prava svojine.
Postoje predlozi članova UO NVO da se trazi od advokatske kancelarije Prelević da odustanu i od prvostepenih rješenja , odnosno da se raskine saradnja u kompletu.
 Najbitnije u ovom momentu je da se oformi tim koji bi vršio pregovore sa drugim advokatima,da se ne bi gubilo vrijeme koje nam je od presudne vaznosti. Kako se ročište u katastru u Budvi odrzava 30.01.2012. godina, bilo bi dobro iskoristiti period samog tog procesa i traziti novog advokata.
Donijeta je jednoglasna odluka da će u pregovorima sa drugim advokatima učestvovati svi članovi Upravnog Odbora, s tim da će se na predlog Predsjednika ili u medjusobnom dogovoru odrediti komisija zadužena za vodjenje pregovora u skladu sa okolnostima u datom trenutku.
 
.3.  Marko Parapid je obavijestio prisutne o predatom zahtjevu Ministarstvu Finansija za isknjizenje Montepranza , i dao predlog da  nasa NVO da pismenu podršku tom zahtjevu. Zaključeno je da taj zahtjev samo pomaze cijelom procesu knjizenja, te je predlog usvojen. Dragan Buzdovan je bio uzdrzan.
 
4.  Dušan Kunjić je dao predlog da se popravi toalet u sali pored kancelarije NVO, kako bi ga radnici naših zakupaca mogli koristiti. Trošak bi iznosio 157,30 e. Jednoglasno je donijeta odluka da se popravi toalet u sali pored kancelarije NVO.
Donijeta je odluka o ispravci odluke sa predhodnog sastanka o nabavci uniforme za strazare. Naime, predračun za nabavku uniformi je iznosio 300 e,ali zbog nepredvidjenih troškova alata i štampanja naziva na uniformama sada taj račun iznosi 453e. Predsjednik Ivo Ilić je bio uzdrzan.
 
 
Predsjednik NVO Ivo Ilić je protekle sedmice bio kontaktiran od strane Radio Budve i  novina Vijesti, da u pogledu stadiona na Jazu i dugovanja Opstine Budva da izjavu vezanu za nase odluke po tom pitanju.
 
 
 
 
Zapisnik vodila                                              Predsjednik NVO
Jelena Ivković                                                Ivo Ilić
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Trenutno je 1 gost na vezi

Glasanje

Ocjenite web sajt