• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
ZAPISNIK SA REDOVNE SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO 07,02,2012, E-pošta
08.02.2012

Dnevni red:

1.   Usvajanje zapisnika i odluka sa predhodnih sastanaka

2.   Katastar Budva

3. Obavještenje za javnost

4. Razno

Sastanku prisutno 8 članova Upravnog Odbora  te kvorum za raspravu i odlučivanje postoji.  Sastanak vodi predsjednik NVO Ivo Ilić.

1. Na početku sastanka jednoglasno su usvojeni zapisnici i odluke sa predhodnog sastanka.

 

2 . Pročitan je zapisnik sa ročišta sačinjen 30.01.2012. godine, u prostorijama Uprave za nekretnine- Područna jedinica Budva, na kom su prisustvovali predstavnici NVO Strahinja Branko, Ivo Ilić i Dragan Buzdovan i predstavnik Zaštitnika Imovinsko-pravnih odnosa Crne Gore Stanković Vanja. Ročište se održalo radi izjašnjenja Zaštitnika imovinsko pravnih interesa Crne Gore povodom zahtjeva članova NVO Jaz Mrčevo polje i rešenja koja se na osnovu tih zahtjeva donose. U vezi sa navedenim donijet je sledeći zaključak: Da se kopije svih spisa predmeta vezanih za zahtjev za upis u Mrčevom polju dostavi Zaštitniku imovinsko –pravnih interesa u roku od 10 dana od dana odrzavanja ove rasprave, nakon čega će  zaštitnik ocijeniti da li se današnje izjašnjenje moze odnositi na sve ostale, a sve u roku 8 dana od dana dobijanja spisa predmeta svih ostalih zahtijeva koji se vode pred ovim organom.

3. S obzirom da Opština Budva još uvijek nije izmirila dugovanja prema NVO, na sastanku je odlučeno da će se dozvoliti nesmetano korišÄ‡enje terena FK Mogren i FK Grbalj do 29.02.2012. nakon čega će se pristupiti zaključenju novog Ugovora, a u medjuvremenu će  predstavnici NVO stupiti u kontakt sa predstavniciima opštine Budva.

 Jednoglasno je donijeta odluka da će  povodom svih dešavanja vezanih za postupak pred Upravom za nekretnine, Opštinu Budva i advokatsku kancelariju Prelević, vlasnici zemlje a i cjelokupna javnost  biti obaviještena putem internet stranice NVO.

 

4. Povodom jednostranog raskida Ugovora od strane advokatske kancelarije Prelević, donijeta je jednoglasna odluka da se isplati preostali dug u iznosu od 5000 €  na osnovu  dostavljenih faktura.

Jednoglasnom odlukom je usvojen zahtjev Kovačević Zdravka kojim se odobrava privremeno parkiranje 2 autobusa na otvorenom prostoru, uz mjesečnu nadoknadu od 50 eura.

Jednoglasno je donijeta odluka da se odobri zakup dodatnih 40 m² zakupcu Vujičić Branku, za potrebe rada, uz mjesečnu nadoknadu od 100 €.

Jednoglasno je donijeta odluka da se odobre sredstva Dušanu Kunjiću u iznosu od 50 € mjesečno , za troškove goriva.

 

Zapisnik vodila                                              Predsjednik NVO

Jelena Ivković                                                Ivo Ilić

 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Trenutno je 2 gostiju na vezi

Glasanje

Ocjenite web sajt