• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
ZAPISNIK E-pošta
05.04.2012
SA REDOVNE SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRČEVO POLJE'' U prostoriji NVO,dana 05.04.2012. god. sa početkom u 18 h.
 
Dnevni red:
 
1. Usvajanje zapisnika i odluka
2. Ugovor sa opštinom Budva
3. Rješenje o brisanju Montepranza i Bokakomerc
 
Sastanku prisutno 8 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu I odlučivanje postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ivo Ilić.
1.    Usvajanje zapisnika i odluka:
 
Na početku sastanka jednoglasno su usvojeni zapisnici i odluke sa predhodnog sastanka.
 
2. Ugovor sa Opštinom Budva
Na prethodnom sastanku upravnog odbora NVO je odlučeno da se opština Budva pismenim putem obavijesti da u roku od 3 dana predaju ključeve objekata na terenima na Jazu, i da se zabrani korišÄ‡enje terena FK Mogren. Povodom ove odluke, potpredsjednik opštine Budva je prisustvovao ovom sastanku, kako bi se situacija na što bolji način riješila. Naime, opština Budva je prethodnih dana izmirila dio duga u iznosu od
 10 000 €, tako da njihov trenutni dug iznosi 16700 €, i po predlogu potpredsjednika Opštine taj dug bi mogli izmiriti u roku od mjesec dana. Takodje, on je zamolio da u medjuvremenu dozvolimo FK Mogrenu korišÄ‡enje terena na Jazu.
ÄŒlanovi upravnog odbora NVO su izrazili zadovoljstvo zbog prisustvovanja predstavnika Opštine, i dogovoreno je da će se u roku od 7 dana napraviti aneks Ugovora o zakupu zemljišta, kojim bi se utvrdilo automatsko prekidanje ugovora ako se u roku od mjesec dana ne isplati cijeli iznos duga. Do sklapanja aneksa Ugovora, FK Mogrenu nije dozvoljeno korišÄ‡enje terena na Jazu.
 
3. Rješenje o brisanju Montepranza i Bokakomerc
 
Prema odluci sa sastanka upravnog odbora  26.01.2012. god NVO je dala pismenu podršku predatom zahtjevu Ministarstvu Finansija za isknjizenje Montepranza ,a koji su predali predstavnici sela Glavatičići sa pravnim zastupnikom gospodinom Uskokovićem. Rješenje na osnovu tog zahtjeva je dobijeno 14.03.2012. god, što predstavlja veliki korak ka rješavanju cjelokupne situacije.
 

Zapisnik vodila:Jelena Ivković

Predsjednik NVO: Ivo Ilić

 
 
< Prethodno   Sledeće >