• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
ZAPISNIK E-pošta
04.09.2012

SA REDOVNOG SASTANKA UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRÄŒEVO POLJE''

U prostoriji NVO,dana 04.09.2012. god. sa početkom u 19 h.

 

Dnevni red:

1. Usvajanje zapisnika i odluka

2. Pravni predstavnik

3. Razno

Sastanku je prisutno 10 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu I odlučivanje postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ivo Ilić.
 
Usvajanje zapisnika i odluka:
 
Na početku sastanka jednoglasno su usvojeni zapisnici i odluke sa prethodnog sastanka.
 
2. Pravni zastupnik
 
Na prethodnom redovnom sastanku Upravnog Odbora NVO usvojena je odluka da se prihvata ponuda advokatske kancelarije Velimirović kao zastupnika NVO, pod uslovom da se predlozi NVO unesu u Ugovor o saradnji.  Shodno toj odluci, advokatska kancelarija Velimirović je dostavila predlog Ugovora o pruzanju pravnih usluga, te se na ovom sastanku odlučivalo o prihvatanju istog.
Sporni detalji predloga ugovora su član 13. i član 14. ovog ugovora, gdje se u članu 13. u pogledu trajanja ugovora, odredjuje da se ugovor zaključuje na neodredjeno vrijeme, a u članu 14. u pogledu uslova raskida ugovora, odredjuje da se ugovor moze raskinuti u bilo koje vrijeme sem u nevrijeme. 
           
Poslije duže rasprave, jednoglasno je donijeta odluka da se izmijeni član 13. predloga Ugovora o pruzanju pravnih usluga , na način što se ugovor zaključuje na period od 12 mjeseci ; da se izmijeni član 14. predloga Ugovora o pruzanju pravnih usluga na način što se odredjuje da klijent zadrzava pravo da svaka 3 mjeseca pravi procjenu rada davaoca usluga nakon čega se moze pismenim putem raskinuti predmetni ugovor bez ikakvih pravnih i finansijskih posledica.
           
3. Razno
Donijeta je jednoglasna odluka da se zakupcu Zahudinu Zekoviću zabrani prolaz u iznajmljene prostorije, zbog neizmirenih dugovanja.         
Donijeta je jednoglasna odluka da se, vezano za trasu za polaganje kabla od konvektorskog postrojenja do rta Jaz, dostavi dopis predsjedniku Opštine Budva, Predsjednici Opštine Kotor i Ministartstvu za odrzivi razvoj i turizam , kako bi ih upoznali sa našim stavom vezano za isti.
 
 

Predsjednik NVO
Ivo Ilić
 
Zapisnik vodila                                                        
Jelena Ivković                                                              
 
 
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Trenutno je 1 gost na vezi

Glasanje

Ocjenite web sajt