• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
ZAPISNIK E-pošta
12.09.2012

SA REDOVNOG SASTANKA UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRÄŒEVO POLJE''

U prostoriji NVO,dana 12.09.2012. god. sa početkom u 19 h.

 

Dnevni red:

 

1. Usvajanje zapisnika i odluka

2. Skupština vlasnika

3. Razno

Sastanku je prisutno 8 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu I odlučivanje postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ivo Ilić.
 
Usvajanje zapisnika i odluka:
 
Na početku sastanka jednoglasno su usvojeni zapisnici i odluke sa prethodnog sastanka.
 
2. Skupština vlasnika
 
Prema odluci broj 544. donijetoj na prethodnom sastanku, dostavljeni su dopisi Predsjedniku Opštine Budva, Predsjednici Opštine Kotor i Ministarstvu za održivi razvoj i turizam, kako bi ih upoznali sa stavom NVO vezano za trasu za polaganje kabla od konvertorskog postrojenja do rta Jaz.
 
Takodje, dostavljen je dopis gospodjici Ivani Petričević kako bi se u što kraćem roku zakazao sastanak sa predsjednikom Vlade Crne Gore Igorom Lukšićem. U dopisu je napomenuto da konkretnih rezultata u našem slučaju još uvijek nema, i pored obećanja predstavnika Vlade a i Ministarstva Finansija, te da je potreban hitan sastanak sa Premijerom kako bi dobili konkretne odgovore.
 
Zakazana je Skupština vlasnika zemlje za 28.09.2012. godine u Kotoru, kako bi vlasnike upoznali sa trenutnim stanjem u slučaju knjizenja vlasnika na zemljištu u Mrčevom polju.
 
Na predlog svih članova upravnog odbora NVO, odlučeno je da se dopisi dostavljeni  Predsjedniku Opštine Budva, Predsjednici Opštine Kotor i Ministarstvu za održivi razvoj i turizam, kao i dopis dostavljen gospodjici Ivani Petričević , dostave i dnevnim novinama Vijesti i Dan kao i Radiu Kotor i Radiu Budva, kako bi javnost upoznali sa stavom NVO vezanim za trasu polaganja energetskog kabla.   
 
3. Razno
 
Zakupac Zahudin Zeković je, i pored izrečene zabrane prolaska u iznajmljene prostorije zbog neplaćanja kirije, odnio alat potreban za rad i napustio prostorije. Zaključak Upravnog Odbora je da su za takav ishod  krivci strazari, koji nisu revnosno vršili svoju duznost, te će isti snositi posledice.
 

Predsjednik NVO : Ivo Ilić

Zapisnik vodila: Jelena Ivković                                                              


 
< Prethodno   Sledeće >