• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
ZAPISNIK E-pošta
26.09.2012
SA REDOVNOG SASTANKA UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRÄŒEVO POLJE''
U prostoriji NVO,dana 26.09.2012. god. sa početkom u 19 h.
 
Dnevni red:
 
1. Skupština vlasnika
2. Razno
 
Sastanku je prisutno 6 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu I odlučivanje ne postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ivo Ilić.
1. Skupština vlasnika
 
Skupština svih vlasnika zemlje u Mrčevom polju je zakazana za 28.09.2012. godine. Povodom toga, Predsjednik NVO je pripremio expose u kojem će vlasnike bolje upoznati sa ostvarenim učinkom NVO izmedju dvije skupštine. Predsjednik NVO je istakao da je skupština prilika  za vlasnike zemlje da se neposredno ukljuce u raspravu i da svi zajedno prisustvujemo donošenju konkretnih odluka ili konkretnog plana za dalji rad. Predlog NVO je da se na skupštini vlasnika donese odluka o preduzimanju radikalnijih mjera gradjanskog pritiska.
Dragan Buzdovan smatra da odluka koja će se donijeti na skupštini vlasnika mora uključivati i tačan datum do kojeg se mora odrzati sastanak sa Premijerom Igorom Lukšićem.
 
Vido GlušÄević je istakao da mi kao vlasnici ne smijemo uzmicati, i da odluka koja će se donijeti na skupštini vlasnika zemlje mora biti konkretna. 
         
Odredjen je sadrzaj odluke koju će vlasnici zemlje potpisati na skupštini i to:
 
Ukoliko se do 08.10.2012. godine ne održi sastanak sa Premijerom Igorom Lukšićem i pored niza naših zahtjeva da nas primi, na kojem će se utvrditi tačan datum početka knjiženja, odnosno ispravke upisa, na zemljištu u Mrčevom polju, prema Zapisnicima o poravnanju iz 1992/93 godine, uz prethodno brisanje svih neosnovano upisanih pravnih subjekata, radikalizovaćemo naše djelovanje blokadom magistrale i preduzimanjem drugih mjera gradjanskog pritiska, kako bi u potpunosti ostvarili svoje pravo, stečeno prije više od 20 godina.
 
2. Razno
Zakazano je ročište u Osnovnom sudu u Kotoru za 02.10.2012. godine vezano za presudu Višeg suda iz Podgorice,  te će zbog trenutne situacije vlasnici, koji su tuženi u pomenutom postupku,  dati punomoćje Predsjedniku NVO da ih predstavlja pred pomenutim sudom.
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Trenutno je 1 gost na vezi

Glasanje

Ocjenite web sajt