• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
IzvjeÅ¡taj sa sastanka od 21.03.2009. E-pošta
20.03.2009
Dnevni red:
 
1.      Usvajanje zapisnika sa prošle sjednice
2.      Dogovor oko advokata
3.      Dalje aktivnosti
  1. Jednoglasno je usvojen zapisnik od 7.3.2009 godine
  1. Dogovoreno je da se Olga Andrović i Nenad Kovačević angažuju kao naši saradnici - advokati, i kao najbolji poznavaoci dosadašnjih radnji oko Mrčeva polja - Jaza kako bismo imali kontinuitet u procesu.Isto tako možemo pridružiti našem timu i druge advokate po potrebi. Dogovoreno je sa Olgom ukoliko se nastavi sa bilo kakvim aktivnostima na terenu da se obavijesti kako bi stavila sudska zabranu.
  1. Dogovoreno je da se sa korisnicima objekata napravi cjenovnik oko daljeg korištenja. Istovremeno je potrebno obići sve objekte i sve korisnike ovog prostora i objasniti im novu situaciju i obavezu da sa nama sklope ugovore o krišÄ‡enju istih.Potrebno je razgovarati isa vlasnicima stoke koja  se nalazi na ispaši i pripremiti  ugovor i za njih.
  2. Donijeta je odluka da se pristupi ograÄ‘ivanju našeg zemljišta sobzirom da smo dobili punomoć većinskog broja vlasnika i moramo paziti imovinu  , kao i zbog dva veoma važna detalja . a) da ne bi stoka izlećela na magistralu i ugrozila ljudske živote .b) kako bi zaustavili nesavjesne vozače da bacaju graÄ‘evinski materijal na  kvalitetno poljoprivredno zemljište i na prirodne vodotokov
 
Novi sastanak zakazan je za 28 03 u 18 č .
 
 
Za Odbor                                                                                                  
Dragan Buzdovan
 
Za Radno tijelo
Đuro Ljubanović
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt