• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home arrow Dopisi arrow Dopis Uprava za nekretnine Podgorica Područna jedinica Budva
Dopis Uprava za nekretnine Podgorica Područna jedinica Budva E-pošta
02.11.2012
NVO „Jaz – Mrčevo polje“
Lastva grbaljska bb
Broj:590
Budva, 02.11.2012. godine
 
 
Uprava za nekretnine Podgorica
Područna jedinica Budva
Službenik/pravnik
Danijela Kavedžić
 
 
Poštovana,
 
Ovim putem urgiramo Vaše postupanje u procesu knjiženja vlasnika na zemljištu u Mrčevom polju, a na osnovu rešenja o uknjižbi Vašeg organa, koja su postala konačna usled odbijanja žalbi stranaka u drugostepenom postupku pred Ministarstvom finansija.
Želimo da nas obavijestite da li ste otklonili probleme, kako bi sproveli postupak, i ako jeste u kojoj fazi se nalazi postupak knjiženja i kad od prilike možemo da očekujemo izdavanje lista nepokretnosti sa utvrđenim idealnim dijelom svakog vlasnika pojedinačno.
 
Ukoliko, i dalje postoje problemi oko postupka knjiženja, tehničke ili druge prirode očekujemo da nas o tome obavijestite pismenim putem, kako bi mi mogli preduzeti potrebne mjere za otklanjanje istih.
 
U pogledu donošenja rešenja, želimo da znamo da li ste pristupili donošenju novih rešenja, i da Vas podsjetimo na naše prigovore koji se odnose na brisanje vlasnika sa dijela zemljišta na kojem je istom odlukom predhodno upisan.
 
TakoÄ‘e, očekujemo da nas obavijestite o svakoj promjeni upisa, u bilo kom obimu i obliku, na predmetnom zemljištu, jer  imamo pravo da znamo u čiju korist je izvršen upis, jer je izvršen na našu štetu.  
 
Od Vaših odgovora na navedena pitanja, kao i zanemarivanja istih, zavisi naše buduće djelovanje, jer će nam to biti pokazatelj Vašeg ukupnog odnosa prema našim nastojanjima da vratimo svoju imovinu.
 
U očekivanju Vašeg skorog odgovora po ovim pitanjima i objašnjenja o problematici sprovoÄ‘enja postupka upšte vezanog za predmetno zemljište, srdačno Vas pozdravljamo.
 
S poštovanjem,
Predsjednik
Ivo Ilić
 
< Prethodno   Sledeće >