• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
IzvjeÅ¡taj sa sastanka od 28.03.09. E-pošta
27.03.2009
Dnevni red:
 
1.      Usvajanje zapisnika sa prošle sjednice
2.      Formiranje radne grupe za ograÄ‘ivanje kompleksa
3.      Dalje aktivnosti
  1. Jednoglasno je usvojen zapisnik od 21.3.2009 godine
  1. Dogovoreno je da se ispitaju cijene graÄ‘evinskog materijala za ograÄ‘ivanje našega kompleksa, i da se napravi plan rada. VoÄ‘a tima je Vojo Popović.
  1. Za dalje aktivnosti dogovoreno je da se i za narednu sedmicu odloži izlazak na teren i zabrana bilo kakvih aktivnosti. Dogovoreno je da stanje na terenu svakodnevno prate: Dušan Kunić, Labud Mihović, Luka Tučević i Vojo Popović. Ukoliko se primijeti neka aktivnost od strane Opštine Budva potrebno je mobilisati Odbor.
Dogovoreno je da Dragan Buzdovan u toku sedmice razgovara o daljim aktivnostima sa g-dinom Lazarom RaÄ‘enovićem.TakoÄ‘e je dogovoreno da se nastavi razgovor i sa advokatima iz Beograda kao i advokatom Novicom Jovovićem. Prihvaćena je mapa stare i nove katastarske podjele sa napomenom da se ubaci K.O. VIŠNJEVO. Cijena ovog je prihvaćena umjesto 500€, 150€. Oko isplate stražara dogovoreno je da se sačeka registracija NVO kako bi se mogle prebaciti 7000€ sa Mjesne zajednice Savina na naš račun. Prikupljeno je 150€ kao akontacija za registraciju NVO (Dragan Buzdovan, Labud Mihović i Luka Tučević).
 

Za Odbor                                                                                                  
Dragan Buzdovan                                                                                      
 
Za Radno tijelo
Đuro Ljubanović
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt