• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
ZAPISNIK od 18,01,2013, E-pošta
18.01.2013
ZAPISNIK
SA REDOVNOG SASTANKA UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRÄŒEVO POLJE''
U prostoriji NVO,dana18.01.2013. god. sa početkom u 17 h.
 
Dnevni red:
 
1. Usvajanje zapisnika i odluka
2. Postupak pred Osnovnim sudom u Kotoru
3. Gradsko gradjevinsko zemljište
4. Opština Budva
5. Razno
Sastanku je prisutno 9 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu I odlučivanje  postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ivo Ilić.
 
 
1. Usvajanje zapisnika i odluka:
 
Na početku sastanka jednoglasno su usvojeni zapisnici i odluke sa prethodnog sastanka.
 
2.  Postupak pred Osnovnim sudom u Kotoru
        
Sledeće ročište pred sudom u Kotoru je zakazano za 05.02.2013. godine. Listovi nepokretnosti na kojima je upisana RO „Boka“ koji su prethodnih dana preuzeti iz Katastra Budve,  će biti dostavljeni advokatu Vladanu Djuranoviću kako bi mogao da precizira tuzbeni zahtjev.
Dragan Buzdovan smatra da se cijeli proces odvija veoma sporo i smatra da bi trebala da se oformi komisija od članova Upravnog Odbora koja  bi kontaktirala Katastar Budve i Podgorice  kako bi se proces  ubrzao.
 
3. Gradsko gradjevinsko zemljište
 
Preuzeta je dokumentacija iz Arhiva Budve, i na osnovu tih podataka je napravljen spisak vlasnika cestica zemlje koje pripadaju gradsko gradjevinskom zemljistu. Vjestak geometar ce u sledecih nekoliko dana dostaviti i preklop preostale dvije parcele koje obuhvacaju pomenuto zemljiste, te ce se napraviti konacan spisak vlasnika gradsko-gradjevinskog zemljista i po podacima iz Arhiva i po podacima iz Zapisnika o poravnanju.
 
 
4. Opština Budva
        
Predsjednik NVO je kontaktirao potpredsjednika Opštine Budva a vezano za njihov dug prema NVO koji u ovom trenutku iznosi 25000€. Prethodnih dana je Opština uplatila 5000€, ali je obecano da ce  nakon njihovog rebalansa, odnosno nakon rjesavanja njihove finansijske situacije, dug  prema nasoj organizaciji biti smanjen.
FK „Grbalj“ je dostavio zahtjev u kome se trazi dozvola za koriscenje jednog plasticnog i jednog travnatog terena. Konstatovano je da se na zahtjev ne moze odgovoriti dok se ne razjasni situacija sa Opštinom Budva, jer je Opština zakupac zemljista na kojem se nalaze pomenuti tereni  do marta tekuce godine.
           
 
 
5. Razno
 
          Na prethodnom sastanku Upravnog Odbora NVO, je donijeta jednoglasna odluka o raskidu svih Ugovora o zakupu prostorija, i o toj odluci su obavijesteni svi zakupci. Nov Ugovor o zakupu prostorija ce biti potpisan samo sa onim zakupcima koji redovno placaju kiriju, dok ce zakupcima koji vec duzi period ne namiruju obaveze,  biti oduzeti materijal i masine koje su ostale u tim prostorijama te se ta ista prostorija osloboditi za eventualne zakupce.
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt