• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
ZAPISNIK od 09,02,2013, E-pošta
09.02.2013
ZAPISNIK SA REDOVNOG SASTANKA UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRČEVO POLJE'' U prostoriji NVO,dana 09.02.2013. god. sa početkom u 18 h.
Dnevni red:
 
1. Usvajanje zapisnika i odluka
2. Knjizenje
3.Razno
 
Sastanku je prisutno 8 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu I odlučivanje  postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ivo Ilić.
 
1. Usvajanje zapisnika i odluka:
 
Na početku sastanka jednoglasno su usvojeni zapisnici i odluke sa prethodnog sastanka.
 
            2. Knjizenje
 
         Prethodnih dana je uknjizeno jos 6 vlasnika zemljista u Mrčevom polju. Odrzan je sastanak sa nacelnikom Uprave za Nekretnine Podgorica gosp. Draganom Kovačevićem, na kome se govorilo o zajednickim drugostepenim rjesenjima  po kojima vlasnicima zemlje nisu obuhvacene sve vracene parcele. Naime, nacelnik je objasnio da su bitna samo prvostepena rjesenja, a da drugostepena samo potvrdjuju prvostepena izdata od strane katastra Budve. Dakle, ne postoji nikakva opasnost da se vlasnicima ne vrate parcele koje nisu obuhvacene ovim drugostepenim rjesenjima.
Odrzan je i sastanak u katastru Budve kako bi se ubrzao proces uknjizbe na kome je predlozeno placanje prekovremnog rada sluzbenicima pomenutog katastra. Medjutim, taj predlog je odbijen.
          Predsjednik NVO je obavijestio prisutne o tome da se pripremila dokumentacija vezana za bivse gradsko-gradjevinsko zemljiste. Naime, identifikovali su se brojevi čestica i vlasnici tih cestica, uradjena je identifikacija i sledeći korak je obavijestavanje vlasnika i prikupljanje njihove dokumentacije kako bi se formirao  zahtjev za povracaj pomenutog zemljista.
          Takodje priprema se i dokumentacija za KO Visnjevo, te je receno clanovima Upravnog Odbora NVO da obavijeste vlasnike iz svojih sela da donesu Zapisnike o poravnanju za tu katastrasku opstinu. NVO je vec preuzela zapisnike za KO Visnjevo iz Arhiva Kotor, medjutim pregledom istih se doslo do saznanja da mnogo njih fali, ili se preuzeo samo omot zapisnika.
         
3. Razno
 
          Jednoglasnom odlukom je odobren zahtjev Marine Ćulibrk za izdavanje prostora br 4. , pod uslovom da se uplati kirija u visini od 200 € unaprijed za 6 mjeseci.
          Jednoglasnom odlukom je odobren zahtjev Gorana Timić za izdavanje prostorije br. 3, pod uslovom da se Ugovor o zakupu potpise na 6 mjeseci, uz mjesecnu nadoknadu od 350 €, i depozit u visini 2 kirije.
          Jednoglasnom odlukom je odobren zahtjev Konjickog centra da se smanji kirija za mjesec januar sa 385€ na 300€, iz razloga sto im je u tom mjesecu bilo onemoguceno koriscenje vode zbog ugradjivanja vodovodnih instalacija.
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Trenutno je 1 gost na vezi

Glasanje

Ocjenite web sajt