• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home arrow Vijesti arrow ZAPISNIK od 14.05,2013.
ZAPISNIK od 14.05,2013. E-pošta
14.05.2013
ZAPISNIK SA REDOVNOG SASTANKA UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRÄŒEVO POLJE''
U prostoriji NVO,dana 14.05.2013. god. sa početkom u 18 h.
 
Dnevni red:
 
1. Usvajanje zapisnika i odluka
2. Knjizenje
3. Opština Budva
4. Razno
 
Sastanku je prisutno 10 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu Iodlučivanje  postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ivo Ilić.
 
1. Usvajanje zapisnika i odluka:
 
Na početku sastanka jednoglasno su usvojeni zapisnici i odluke sa prethodnog sastanka.
 
2. Knjizenje
 
Prethodnih dana je Adv. Kanc. Velimirović predala 139 zahtjeva Upravi za Nekretnine Budva, za promjenu upisa na zemljistu u Mrčevom polju. Medjutim takse za predate zahtjeve nisu placene, te ce  NVO u dogovoru sa adv. kanc. narednih dana dogovoriti oko placanja taksi i rijesiti taj problem.
         
Jos jedan problem predstavljaju i drugostepena rjesenja prema kojim jos uvijek nije sprovedena uknjizba, kao i prvostepena rjesenja koja nisu potvrdjena drugostepenim rjesenjima Ministarstva Finansija. Kako bi se ovaj problem sto prije rijesio, članovi UO NVO predlazu formiranje komisije koja bi ispratila tok rjesenja i ubrzala proces knjizenja, i koja bi odrzala niz sastanaka sa nadleznim institucijama. Takodje, članovi smatraju i da se najveci pritisak na institucije moze uciniti preko medija.        
 
3. Opština Budva
 
Opština Budva je izmirila vecinu duga prema Ugovoru o zakupu zemljista od 08.03.2012. godine, te su članovi UO NVO donijeli jednoglasnu odluku da se potpise nov Ugovor o zakupu zemljista sa Opštinom Budva.
 
4. Razno
 
Jednoglasnom odlukom je odobren zahtjev Crnogorskog Drustva Ekologa u kojem je zatrazena dozvola za posjetu Mrčevog polja u cilju naucnog istrazivanja.
Jednoglasnom odlukom je odobren zahtjev Zorana Muhara za iznajmljivanje prostorije broj 7 uz mjesecnu nadoknadu od 250€ , s tim da će se prije ulaska u prostoriju uplatiti dvije kirije.
 
< Prethodno   Sledeće >