• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Sastanak od 04.04.2009 godine E-pošta
03.04.2009
Dnevni red:
 
Usvajanje zapisnika sa prošle sjednice
Razmatranje pisma gosp. Rajka Kuljače
Dalje aktivnosti
  1. Jednoglasno je usvojen zapisnik od 28.3.2009 godine
  2. Pročitan je odgovor Gosp.Rajka Kuljače na  naše prvo pismo.Zaključeno je da je odgovor korektan i da uliva povjerenje u budući zajednički rad . On daje i sigurnost vlasnicima zemlje da neće biti prevareni od strane lokalne vlasti. Kvalitetno obrazloženje dao je i potpresjednik S.O.Budva gosp.Lazar RaÄ‘enović ,koji je i ujedno član našeg Odbora.
  3. Da bi se zaštitili  ispred ostalih vlasnika pripremili smo odgovor koji bi ujedno bio i vodilja za naredne zajedničke sastanke u S.O.Budva. Naši predlozi daju pravnu sigurnost i zaštitu i jednoj i drugoj strani . Prihvaćen je predlog gosp. L.RaÄ‘enovića  da se prvi radni sastanak predstavnika Odbora  ( D. Buzdovan, B.Strahinja, L.Mihović , I.Ilić i advokat Olga Andrović) i predstavnika S.O. Budva održi dana 08.04 .2009 u 14 h .Mjesto sastanka S.O.Budva.

S obzirom da je ranije utvrÄ‘eno da nema novih ulaganja bez naše saglasnosti,prihvaćen je predlog D. Kunića da se sagleda mogućnost  gradnje jednog kanala na prostoru ispod stadiona kako bi se parking prostor i kamp  prilikom kiša sačuvali od konstantnih poplava.Dogovoreno je da se krene sa ograÄ‘ivanjem prostora kako bi se što prije spriječilo uništavanje  našeg prostora .
Dogovoreno je da se preda pismeno obavještenje svim Korisnicima naših objekata i našeg prostora i da to ujedno bude i upozorenje da moraju saraÄ‘ivati sa nama.
Komisija koja je formirana od strane odbora treba  da ponudi i cjenovnik  naših objekata.
 
Kako registracija kasni dogovoreno je da  sami platimo stražare za  mjesec Mart . Ovo je u ime nas  platio Labud Mihović  ( 900 € ).
Dogovoreno je da naredni sastanci budu Petkom i to od 19h i 30 min.
 
 
Za Odbor : Dragan Buzdovan
Za Radno tijelo: Đuro Ljubanović
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt