• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home arrow Obavještenja arrow Zapisnik sa osme sjednice
Zapisnik sa osme sjednice E-pošta
05.07.2014
U prostoriji NVO,dana 05.07.2014. god. sa početkom u 19h.
 
Dnevni red:
 
1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog sastanka
2. Aktivnosti izmedju zasijedanja
3. Donosenje operativnih odluka
4. Razno
Sastanku je prisutno 6 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu I odlučivanje  postoji.
Sastanak vodi Potpredsjednik NVO Sreto Janović
 
1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog sastanka
 
Jednoglasno je usvojen zapisnik sa prethodnog sastanka.
 
2. Aktivnosti izmedju zasijedanja
 
Predstavnici Opštine Budva su kontaktirali sluzbenicu Jelenu Ivković, sa namjerom da se dogovore oko parking prostora za vrijeme odrzavanja “Exita”-a. ÄŒlanovi UO smatraju da im se parking treba obezbijediti jer je potpisan Ugovor o zakupu zemljista i izmirena sva dugovanja. Takodje, smatraju da bi parking najbolje bilo organizovati na potezu ispod takozvanih pecurki za cekanje autobusa, preko puta auto-praonice.
 
Potpredsjednik NVO Sreto Janović je 30.06.2014. godine odrzao sastanak sa strazarima, vezan za problem ulaska bivseg zakupca Dragana Dubaka u iznajmljene prostorije. Tokom odrzavanja sastanka je nastalo neslaganje izmedju potpredsjednika i strazara Jova Tučevića.
Na ovom sastanku je zakljuceno da strazari moraju postovati naredjenja pretpostavljenih, te da kapija mora stalno biti zatvorena. Jovo Tučević je upozoren .
 
3. Donosenje operativnih odluka   
 
Jednoglasno je odluceno da se kupi rampa na daljinsko otvaranje u visini do 500 €.
Jednoglasno je donijeta odluka da izvrsni direktor DOO “ Jaz-Mrčevo polje” Jelena Ivković moze vrsiti sve isplate do 300 € mjesecno. Odluka vazi do opoziva iste.
 
Jednoglasno je donijeta odluka da se odobrava dubinsko ciscenje klima u strazarskoj kucici i u kancelariji NVO, u ukupnom iznosu od 50 €.
 
Jednoglasno je donijeta odluka da se Ivu Iliću proda projektor i platno za 275 €. Naplata će se izvrsiti na nacin sto ce se umanjiti troskovi advokatskih usluga za pomenuti iznos.
 
Jednoglasno je donijeta odluka da se strazar Dragan Bajkovic prijavi kao zaposleni DOO “ Jaz-Mrčevo polje” uz mjesecnu nadoknadu od 300 €.
 
 
< Prethodno   Sledeće >