• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home arrow Dopisi arrow Dopis Ministarstvu finansija
Dopis Ministarstvu finansija E-pošta
21.07.2014
NVO „Jaz-Mrčevo polje“
Lastva Grbaljska bb
Broj: 23/14
Budva, 21.07.2014. godine
 
 
VLADA CRNE GORE
Ministarstvo Finansija
Direkcija za drugostepeni upravni postupak
N/R gosp. Uglješi Rakočević
 
 
Poštovani,
 
       Molimo Vas da nas pismenim putem obavijestite u kojoj se fazi nalazi postupak donosenja drugostepenih Rjesenja za predmete , za ispravno knjizenje bivsih vlasnika na zemljistu u Mrčevom polju.
 
Naime, kako nam je u Upravi za Nekretnine PJ Budva zvanicno rečeno, postoji   10 predmeta koji se jos uvijek nalaze u Vašem organu i za  koja  još uvijek nijesu  donijeta Drugostepena Riješena.Ovo se odnosi   na predmete za koje je zahtjeve podnosila advokatska kancelarija „ Prelević“ a spisak pomenutih predmeta Vam saljemo   u prilogu ovog dopisa.
Takodje, postoji odredjen broj predmeta koji su djelimicno rijeseni. Naime, od 68 vec rijesenih predmeta i upisanih vlasnika, njih 23 nisu kompletirana. U pitanju su predmeti za koje je su donesena pravosnazna rjesenja za dio parcela, a dio je jos uvijek nerijesen. Smatramo da je do tog propusta doslo iz razloga sto su se u Upravi za nekretnine PJ Budva pravila grupna rjesenja, odnosno rjesenja za jednu katastarsku parcelu koja obuhvataju vise predmeta odnosno vlasnika.  U prilogu ovog dopisa Vam dostavljamo spisak pomenutih predmeta, sa brojem parcela za koje nemamo drugostepena rjesenja.
 
Ukoliko smatrate da bi bilo od koristi,spremni smo da dodjemo kod Vas i da u direktnoj komunikaciji vidimo koji su problemi ,ako ih ima i zajednicki iznadjemo nacin njihovog prevazilazenja.Ovo svakakom u interesu sto brzeg donosenja Pravosnanih Rjesenja te konacno i knjizenja samih vlasnika u katastru u Budvi
 
Prilog:  1 Spisak vlasnika koji nemaju drugostepena rjesenja
             2 Spisak vlasnika koji su djelimicno rijeseni
 
S postovanjem:  
Poslovni sekretar NVO
 Jelena Ivkovic

 
Sledeće >