• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Sastanak od 24.4.2009 godine E-pošta
23.04.2009
Dnevni red:
 
Usvajanje zapisnika sa prošle sjednice
Izvještaj sa dogaÄ‘anja na terenu
Dalje aktivnosti
1.Jednoglasno je usvojen zapisnik od 17.04.2009 godine
 
2.Dana 24. 04. 09. radno tijelo je u proširenom sastavu izašlo na terene i zabranilo bilo kakve dalje aktivnosti. Razlog tome je bilo nepoštovanje dogovora izmeÄ‘u nas i S.O.Budva da se ne izvode nikakvi radovi dok se ne potpiše ugovor o iznajmljivanju stadiona. Tokom dana zvao je g.din Rajko Kuljača i obećao da će Lazar RaÄ‘enović doći na sastanak i da se više ništa neće raditi bez naše saglasnosti.Dana 18.04.09. smo dozvolili spajanje vodovodne mreže radi polivanja stadiona.
 
 
3.Pročitao se predlog našeg ugovora  i pristupilo se diskusijama.Prihvaćeno je na kraju da se izda kompletno polje za 10.000 € mjesečno . Što se tiče parkinga i kampa dogovoreno je da NVO Jaz-Mrčevo Polje nema mogućnosti da ovo Ljeto vodi taj posao i zato je dat i taj prostor Opštini u zakup. Dat je i predlog da parking bude besplatan kao doprinos turističke ponude ali na to će Opština dati zadnju riječ. Lazar RaÄ‘enović je obećao da će se informisati što se dešavalo sa parkingom nakon čega će donijeti odluku o načinu korišÄ‡enja istog. Dogovoreno je da se ugovor potpiše dana 25.04.09 . a da nakon toga S.O.Budva da zahtjev za dalje aktivnosti.
Dogovoreno je da na satanak sa advokatom Milanom Čvorom u H-Novi idu Dragan Buzdovan,Branko Strahinja , Labud Mihović i Ivo Ilić.
 
 
Za Odbor : Dragan Buzdovan
Za Radno tijelo: Đuro Ljubanović
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt