• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Sastanak od 08.05.2009 godine E-pošta
07.05.2009
Dnevni red:
 
Izvještaj sa sastanka sa M.Z. SAVINA
Izvještaj o angažovanju  advokata
Dalje aktivnosti
1.Pročitan je zapisnik sa sastanka sa M.Z. SAVINA . Prihvaćen je uz napomenu da se u buduće manje iscrpljujemo sa takvim ili sličnim zahtjevima.
 
2.Postupak oko angažovanja advokata je u toku . Rzgovarano je sa gospodinom Milanom ÄŒvorm advokatom iz Herceg Novog kao čovjekom koji je već odradio sličan slučaj  prilikom povraćaja zemlje u Sutorini . Gospodin ÄŒvoro je najbliži da bude voÄ‘a tima.
Razgovarano je i  sa advokatom Nevenkom Martinović iz Budve . Ima iskustva , radila je čak dugo i u katastar Budva .
Razgovarano je i sa advokatom Irena Kovačević iz Kotora . I ona ima iskustva u ovoj materiji i radila je S.O. Kotor. Predloženo je da se  predloženi advokati  sretnu tokom naredne sedmice i da nam daju svoje  viÄ‘enje   ovog  posla.
 
3.Dogovoreno je  da po završetku posla oko ureÄ‘enja kancelarije ,zaposlimo pravnika ,koji bi radio na prikupljanju svih potrebnih dokumenata i ujedno bio dio advokatskog tima. Predložena je naša zemljakinja  Tičić Sanja .
 
Dogovoreno je i da se 15 .05 .2009 god. održi PRVA REDOVNA SKUPŠTINA VLASNIKA IMANJA.Skupština će se održati u CETRU ZA KULTURU - KOTOR  sa početkom u 19 h.
 
Za Odbor : Dragan Buzdovan
Za Radno tijelo: Đuro Ljubanović
 
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt