• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Zapisnik sa 34. sjednice E-pošta
07.03.2017
ZAPISNIK SA  XXXIV SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRÄŒEVO POLJE''
U prostoriji NVO,dana 07.03.2017. god. sa početkom u 18h.          
 
Dnevni red:
 
1. Usvajanje zapisnika sa prethodne sjednice
2. Zakazivanje datuma Skupštine
3. Informacije sa Zbora Gradjana Grblja
Sastanku je prisutno 7 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu i odlučivanje  postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ilija Bućin.
 
 
1. Usvajanje zapisnika sa prethodne sjednice
 
Jednoglasno je usvojen Zapisnik sa prethodnog sastanka odrzanog 24.01.2017. godine.
 
2. Zakazivanje datuma Skupštine
 
Predsjednik NVO Ilija Bućin je obavijestio prisutne da smatra da je najbolje što prije se izjasniti o stavu vezanom za “ Sea-Dance” festivalu. Takodje, smatra da bi trebalo organizovati skupštinu NVO kako bi usvojili Finansijske planove kako  za prethodne godine tako i za tekuću godinu.
Nakon kraće rasprave je odlučeno da će se stav vezan za “Sea Dance” festival donijeti članovi Upravnog odbora, a odrzavanje Skupštine se planira nakon sastanka sa predstavnicima Opštine Budva.
Donijeta je jednoglasna odluka da se urgentno zakaže sastanak sa predstavnicima Opštine Budva na kojem će se iznijeti jedinstven stav NVO vezan za odrzavanje “Sea-Dance” festivala. Stav NVO je takav da nov Ugovor o zakupu zemljišta sa Opštinom Budva neće biti potpisan ukoliko do isteka tekućeg Ugovora ne počne knjiženje vlasnika na zemljištu u zaledjini plaže Jaz.
 
Na planiranom sastanku teme ce biti: eventualno potpisivanje novog Ugovora o zakupu zemljista, trasa bulevara kroz Grbalj, zemljiste na ulazu u Jaz, tzv Trougao.
 
 
3. Informacija sa Zbora Gradjana Grblja
 
Predsjednik NVO Ilija Bućin je obavijestio prisutne da se na Zboru gradjana Grblja razgovaralo o 3 teme: Zip Line na Prijevoru, trasa Bulevara kroz Grbalj i Gasovod.
 
Donijeta je jednoglasna odluka da se NVO maksimalno uključi u sve javne rasprave vezane za donosenje plana trase Bulevara kroz Grbalj.
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt