• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Sastanak od 05.06.2009 godine E-pošta
04.06.2009
Dnevni red:
 
Razmatranje izbora advokata
Otvaranje kancelarije
Dalje aktivnosti
1.U toku sedmice voÄ‘eni su razgovori i sa advokatskom kućom Prelević. Sastanku sa naše strane su prisustvovali : B.Strahinja , B.Pejović ,D. Buzdovan i I. Ilić. Gospodin Dragan Prelević  nakon naših  informacija o trenutnom stanju je obećao da će u toku naredne sedmice dati svoj predlog mjera i uslove oko eventualne saradnje. Dogovoreno je da se za narednu sedmicu iskopira materijal iz Kotorskog Suda . Preds. Suda gosp. B.Vučković je obećao da će pomoći u prikupljanju materijala .( zadužen I. Ilić). B. Strahinja je  danas predao materijale direktoru Republičkog Katastra  gosp. Miću Orlandiću na osnovu ranijeg dogovora . Pristupilo se i prikupljanju punomoćja za davanje privremene mjere zabrane . Dogovorena cijena je 1500 eura .
 
 
2.Kancelarija je pripremljena za otvaranje i dogovoreno je da počne sa radom u Poedjeljak 08.06.09.Radno vrijeme će biti od 9-16 radnim danima i subotom od 9-14 h.Firma Spinel vlanika Ž. Klikovca je poklonila kopir mašinu. Zadužuje se ž.Vasović da prikupi ponude za kupovinu kompjutra ,skenera i printera , kao i za uvoÄ‘enje telefona . TakoÄ‘e je dogovoreno da se omogući korišÄ‡enje naših prostorija svim društvima koja rade na području Grblja  osim političkim partijama ).
 
3.Za dalje aktivnosti kazano je da nam je prioritet ograÄ‘ivanje imanja . U meÄ‘uvremenu su kupljene mreže i čeka se prispjeće stubova . Za ovaj posao je zadužen V. Popović. Dogovoreno je da se da obavještenje vlasnicima stoke da moraju pokupiti ostavljenu stoku  i u protivnom je dogovoreno da će se organizovati veterinarska služba i  lovačko društvo a meso bi se poklonilo : Bolnicama i domu u Bijeloj.Saopšteno je da svi korisnici iznajmljenih prostorija uredno izmiriju svoje obaveza .Firma Spinel ugraÄ‘uje i satove za struju kako bi se svi oni  odvojili  ( ovo je u dogovoru sa distribucijom Budva.
Što se tiče parkinga dogovoreno je da u koliko se bude naplaćivao ulaz  da naši članovi imaju besplatan  ulaz.
 
 
Za Odbor : Dragan Buzdovan
Za Radno tijelo: Đuro Ljubanović
 
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt