• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Zapisnik sa 41. sjednice E-pošta
07.07.2017
NVO „Jaz-Mrčevo polje“
Lastva Grbaljska
Broj: 51/17
07.07.2017..2017. godine
 
 
ZAPISNIK SA  XLI SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRČEVO POLJE''
U prostoriji NVO,dana 07.07.2017. god. sa početkom u 17h.          
 
Dnevni red:
 
1. Aktuelna situacija oko potpisivanja novog ugovora sa Opstinom Budva
 
 
Sastanku je prisutno 9 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu i odlučivanje  postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ilija Bućin.
1. Aktuelna situacija oko potpisivanja novog ugovora sa Opstinom Budva
 
Predsjednik NVO je obavijestio prisutne da se nakon višemjesečnog truda dana 06.07.2017. godine odrzala 2 sastanka u minisarstvu finansija, na kojem je dat predlog rešavanja problema upisa vlasnika zemljista na zaledjini plaze Jaz.
 Upravni odbor NVO je na jučerašnjem sastanku odbio ovakav predlog, te donio odluku da je predlog resavanja problema organizovanje javnog izlaganja za pomenuto zemljiste. Takva odluka je proslijedjena Ministarstvu finansija.
Dopisom broj 01-4407 od 07.07.2017. godine VD Direktor Uprave za nekretnine gospodin Dragan Kovacevic je obavijestio generalnu Direktoricu za pravno normativne poslove Ministarstvo finansija gospodju Milanku Otovic da je uprava za nekretnine saglasna sa predlogom odluke NVO Jaz Mrčevo polje i tom prilikom ih obavijestio da ce poceti rad Strucne Komisije za utvrdjivanje svojinskih ovlascenja na predmetnom zemljistu, koju ce formirati direktor Uprave za nekretnine.
Bio Vesko Jovicevic
Takodje, 07.07.2017. godine gospodja Milanka Otović Nam je proslijedila mejl u kojem nas obavijestava da ce Ministarstvo finansija, u skladu sa zakonskim ovlascenjima, dati puni doprinos i podrsku Upravi za nekretnine Crne Gore u cilju resavanja imovinsko pravnih odnosa na zemljistu u zaledjini plaze Jaz u Opstini Budva.
 
Donijeta je jednoglasna odluka da se povuče dosadasnji stav NVO” Jaz-Mrčevo polje”, odnosno da se potpiše nov Ugovor o zakupu zemljišta i ujedno dozvoli odrzavanje SEA DANCE festivala na Jazu.
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt