• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home arrow Vijesti arrow Zapisnik sa 43. sjednice
Zapisnik sa 43. sjednice E-pošta
16.07.2017
NVO „Jaz-Mrčevo polje“
Lastva Grbaljska
Broj: 55/17
16.07.2017. godine
 
 
ZAPISNIK SA  XLIII SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRČEVO POLJE''
U prostoriji NVO,dana 16.07.2017. god. sa početkom u 19h.          
 
Dnevni red:
 
1. Rasprava u vezi slanja dopisa Ministarstvu finansija vezano za formiranje komisije za zemljiste u zaledjini plaze Jaz
2. Zakazivanje hitnog sastanka sa rukovodjstvom Opštine Budva vezano za auto-kamp i parking na Jazu
3. Razno
Sastanku je prisutno 7 članova upravnog odbora ,te kvorum za raspravu i odlučivanje  postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ilija Bućin.
 
 1. Rasprava u vezi slanja dopisa Ministarstvu finansija vezano za formiranje komisije za zemljiste u zaledjini plaze Jaz
 
Predsjednik NVO je istakao da je od strane Ministarstva Finansija prihvacen predlog NVO za formiranje strucne komisije do 20. jula, a obzirom da je do pomenutog datuma ostalo jos 4 dana, on smatra da je potrebno obratiti im se dopisom.
Dragan Buzdovan je predlozio da se posalje dopis u kojem bi ih obavijestili da se na ovom sastanku donijela odluka da će adv. Ivo Ilić biti član Strucne komisije za rjesavanje problema zemljista u zaledjini plaze Jaz.
Stevan Midorović smatra da treba razmotriti mogucnost da neko pomogne advokatu Ivu Iliću, odnosno smatra da bi trebalo ukljuciti gospodina Veska Jovićevića u rad Strucne komisije.
Članovi upravnog odbora su se slozili sa predlogom Stevan Midorovića, s tim da Labud Mihović smatra da je prvo trebalo konsultovati advokata Iva Ilića.
Dogovoreno je da se pošalje dopis Ministarstvu Finansija, u kojem ćemo ih obavijestiti da je NVO donijela odluku da se potvrdjuje da je član komisije  advokat Ivo Ilić, i u kojem trazimo da nas obavijeste gdje će se odrzati prvi konstitutivni sastanak.
 
2. Zakazivanje hitnog sastanka sa rukovodjstvom Opštine Budva vezano za auto-kamp i parking na Jazu
 
Predsjednik NVO je obavijestio prisutne da se na Jazu jos uvijek naplaćuje ulaz na plazu, te je predlozio da se dopisom trazi hitan sastanak sa predstavnicima Opštine Budva. Smatra da sastanku trebaju prisustvovati: Predsjednik Opštine, oba Potpredsjednika, Menadzer Opštine, Načelnik komunalne policije, Sekretar Sekretarijata za privredu i finansije kao i nadlezni iz Parking servisa. Smatra da treba naglasiti da ce se sastanak odrzati u kancelarijama NVO u popodnevnim casovima.
Članovi Upravnog odbora su se slozili sa predlogom Predsjednika NVO, i odlučili da će tema sastanka biti trenutna situacija vezana za funkcionisanje zemljista u neposrednoj zaledjini plaze Jaz, koja daje veoma negativnu sliku za turizam Opštine Budva i čitave regije.
 
3.Razno
 
Donijeta je jednoglasna odluka da se dozvoljava Izvršnom direktoru DOO “Jaz-Mrčevo polje” Jeleni Ivković isplata bonusa za mjesece januar, februar, mart, april, maj i jun tekuće godine u ukupnom iznosu od 600 €.
 
Donijeta je jednoglasna odluka da se za troskove putovanja do Podgorice prethodnih dana, odnosno do Ministarstva Finansija, odobrava iznos od 40 € za Ljuba Dobrljanina, i po 20 € za Iva Ilića i Stevana Midorovića, a koji će biti uzeti iz materijalnih troškova.
 
< Prethodno   Sledeće >