• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Zapisnik sa 49. sjednice E-pošta
03.12.2017
NVO „Jaz-Mrčevo polje“
Lastva Grbaljska bb
Broj: 109/17
03.12.2017. godine
 
 
ZAPISNIK SA  XLIX SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRČEVO POLJE''
U prostoriji NVO, dana 03.12.2017. god. sa početkom u 18h.          
 
Dnevni red:
 
1. Usvajanje zapisnika sa prethodnog sastanka
2. Diskusija u vezi angazovanja Veska Jovićevića – vezano za rad komisije  za izlaganje
3. Informacija u vezi sa sastanka u Upravi za nekretnine Kotor dana 30.11.2017
4. Diskusija u vezi oglasavanja u medijima vezano za nereagovanja Ministra Finansija                     
 
 
Sastanku je prisutno 5 članova upravnog odbora (s tim da član Dušan Kunjić glasa telefonskim putem), te kvorum za raspravu i odlučivanje  postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ilija Bućin.
 
1.    Jednoglasno je usvojen zapisnik sa prethodnog sastanka, odnosno sa 48. sjednice Upravnog odbora NVO odrzane 3.11.2017. godine.
 
 
2.    Pored clanova Upravnog Odbora na sastanku su prisustvovali pravno lice Vesko Jovicevic i adv. Ivo Ilic. Na osnovu odluke broj 107/17-1 sa prethodnog sastanka advokat Vesko Jovicevic je iznio svoj predlog nacina saradnje, a vezano za komisiju za izlaganje za zemljiste u zaledjini plaze Jaz. Naime, za upoznavanje sa dokumentacijom, cijelom tematikom zemljista na tom podrucju, kao i za podnosenje zahtjeva drzavnim organima za novi katastarski premjer, potrebno mu je uplatiti avans u iznosu od 1000e.
Jednoglasno je donijeta odluka da se angazuje adv. Vesko Jovicevic za potrebe komisije za izlaganje na zemljistu u zaledjini plaze Jaz. Za upoznavanje sa cijelom tematikom i dokumentacijom vezanom za zemljste u zaledjini plaze Jaz, kao i za podnosenje zahtjeva drzavnim organima donijeta je odluka da se plati iznos od 1000e. (Član UO Dusan Kunjic je glasao telefonskim putem).
 
3.    Predsjednik NVO je obavijestio prisutne da se 30.11.2017. godine odrzao sastanak u upravi za nekretnike PJ Kotor na kome su prisustvovali adv. Ivo Ilic adv. Vesko Jovicevic, Clan UO Stevan Midorovic, Sekretar NVO Jelena Ivkovic i Ivo Kostovic, kao i nacelnik PJ Kotor gosp. Veselin Miletic i Geodeta te podrucne jedinice gosp. Slobodan Stojanovic. Tema sastanka je bilo zemljiste u KO Visnjevo odnosno mogucnost knjizenja pomenutog zemljista u svojini 1/1. Advokat Ivo Ilic je istakao da je geodeta uradio preklop cijele KO Visnjevo u Mrcevom polju kao i da bi mu za novi preklop sa koordinatama trebalo 15-20 dana da ga zavrsi. Kada se pomenuti preklop sa koordinatama zavrsi potrebno je da NVO odluci da li ce se vlasnici upisivati u susvojini ili svojini. Nakon duze rasprave dogovoreno je da ce se odluka o tome da li ce se u KO Visnjevo vlasnici knjiziti u susvojini ili svojini donijeti na sledecem sastanku UO NVO.
 
4.    U vezi oglasavanja dogovoreno je da se isto odlaze do daljnjeg, iz razloga sto ce se sacekati da adv. Vesko Jovicevic preda zvanicni zahtjev Ministarstvu Finansija.

 
 
 
 
 
 
 
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt