• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Radni sastanak zajedničke komisije S.O.Budva i Odbora E-pošta
07.04.2009

Na sastanku predstavnika vlasnika zemljišta Mrčevo polje - Jaz održanog dana 08.04.2009 u zgradi S.O. Budva dogovoreno je da se otvori zajednička kancelarija u roku od sedam dana i to u objektu na imanju Mrčeva Polja.

Ista će raditi na hitnom prikupljanju podataka od svih vlasnika-graÄ‘ana, katastara opština Budva i Kotor,državnih organa i suda a sve radi riješavanja imovinsko pravnih odnosa vlasnika i utvrÄ‘ivanja tačnih suvlasničkih djelova svih vlasnika.

Radi hitnosti postupka trebaće svi vlasnici da pripreme ugovore o oduzimanju zemljišta ,zemlišno knji�ne uloške,zapisnike sa poravnanjima sačinjene u katastru,kopije plana po starom premjeru i svu drugu dokumentaciju koja mo�e biti od pomoći.
 
S obzirom da još nije završena registracija NVO  dogovoreno je da se mora otpočeti sa ureÄ‘enjem kancelarije (posao vodi Labud Mihović ).
S.O. Budva obećala je finansisku pomoć našoj NVO , stim da dostavimo jedan dopis.
 
TakoÄ‘e je dogovoreno da S.O. Budva pomogne kod republičkih organa ( Katastra ,Tenderske komisije , i dr.) kako nam u hodu ne bi pravili probleme i nedoumice koje mogu biti štetne po obadvije strane .
 
Prihvatili smo razvojni put Opštine i Republike  i dogovorili smo se da ćemo saraÄ‘ivati ,ali nikako ne na štetu Vlasnika koje predstavljamo.
 
Korektno nam je ponuđen ugovor oko izdavanja stadiona ,kako bi ga pogledali i dali eventualne primjedbe.(oko cijene nismo razgovarali, ali ćemo gledati da budemo realni sa obadvije strane ) .
 
Novi sastanak dogovoren je za Ponedjeljak 13.04.09 u 14 h  (S.O.Budva ).
 
Sastanku su prisustvovali : D.Buzdovan,B .Strahinja,L.Mihović ,I.Ilić i O.Andrović ispred ODBORA.,a ispred S.O.Budva  potpresjednik L.RaÄ‘enović ,M.Antović
 
 

Za Odbor : Dragan Buzdovan

Za Radno tijelo: Đuro Ljubanović

 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt