• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Zapisnik sa 57. sjednice E-pošta
06.03.2018
NVO „Jaz-Mrčevo polje“
LastvaGrbaljska bb
Broj: 65/18
06.03.2018. godine
 
 
ZAPISNIK SA 57. SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRÄŒEVO POLJE''
U prostoriji NVO, dana 06.03.2018. god. sa početkom u 18h.         
 
Dnevni red:
 
1.    Usvajanje zapisnika s prethodne sjednice
2.    Izvještaj o stanju zakupaca
3.    Razno

Sastanku je prisutno 8 članova Upravnog odbora, te kvorum za raspravu i odlučivanje  postoji.

Sastanak vodi Predsjednik NVO Ilija Bućin.

 

1.    Jednoglasno je usvojen zapisnik sa prethodnog sastanka, odnosno sa 56. sjednice Upravnog odbora NVO odrzane 29.02.2018. godine.

2.    Predsjednik NVO Ilija Bućin  otvara sastanak i obaviještava prisutne članove UO o dugovanjima svakog pojedinačnog zakupca, stanju na terenu, tj.stanju koje je zatekla Komisija za zakupce, čiji su članovi Vuko Doljanica, Stevan Midorović, Milan Bajković i Ilija Bućin. ÄŒlanovi diskutuju o dosadašnjoj poslovnoj praksi sa zakupcima i da postoji potreba da se izvrše promjene i uredi budući odnos sa istima. TakoÄ‘e, član NVO, Ivo Kostović, predlaže da se obavi razgovor s knjigovoÄ‘om i isprati dosadašnje fakturisanje za zakupce, kao i da se ustali praksa da se svim zakupcima na početku mjeseca izdaju fakture i da se provjeri da li je potrebno napraviti aneks ugovora zakupcima zbog izmjene PDV-a. ÄŒlanovi UO  donose odluku da se ubuduće zakupcima izdaju fakture. ÄŒlanovi UO donose odluku se ubuduće ne tolerišu dugovanja i da se svim zakupcima dozvoli da ukoliko imaju dvije ili više zakupnina koje zaostaju dugovanja namiruju na sledeći način, odnosno iznos zakupnine koju duguju i zakupninu za tekući mjesec. Nakon uvida u stanje svakog zakupca, odnosno u dugovanja ukoliko postoje, članovi UO donose odluku da se svakom zakupcu izrekne opomena o dugu,  kao i pojedinim da urede zemljište ispred prostorija koje zakupljuju,tj. dozvoljava im se da koriste provizorno označeno zemljište ispred zakupljene prostorije u skladu s kvadraturom iste.  Nakon kraće diskusije članovi UO donose odluku da se izrekne opomena sledećim zakupcima i to Arbun commerce-u, Zoranu Batrićeviću, Miladinu Stefanoviću, Zoranu ÄŒukiću, Electro company i Konjičkom centru i da se obavijeste zakupci Ćalasan Mihailo i Miladin Stefanović da po isteku ugovora, neće se pristupiti zaključenju novog, kao i da vrate zemljište u preÄ‘ašnje stanje.

3.    ÄŒlanovi Uo donose odluku da se isplate putni troškovi predsjedniku Iliji Bućinu zbog poslovnog odlaska u Podgoricu.

 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt