• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Zapisnik sa 65. sjednice E-pošta
29.01.2019
NVO „Jaz-Mrčevo polje“
Lastva grbaljska bb
Broj: 11/19
29.01.2019. godine
 
 
ZAPISNIK SA 65. SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRČEVO POLJE''
U prostoriji NVO, dana 28.12.2018. god. sa početkom u 17h.         
 
Dnevni red:
 
 
1.    Usvajanje zapisnika s 63. i 64. Sjednice
2.    Informacije u vezi zatraženog sastanka kod ministra finansija
3.    Informacije u vezi sastanka u Opštini Budva
4.    Informacije u vezi geodete angažovanog za  KO Višnjevo
5.    Razno
 
         
Sastanku je prisutno 6 članova Upravnog odbora, te kvorum za raspravu i odlučivanje  postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ilija Bućin.
 
1.    Jednoglasno su usvojeni zapisnici sa prethodnih sastanka, odnosno sa 63. sjednice Upravnog odbora NVO odrzane 13.07.2018. godine i  64. Sjednice Upravnog odbora NVO održane 22.10.2018. godine
 
2.    Ilija je prisutnim članovima izložio o zatraženom sastanku kod ministra u vezi izvještaja Uprave za nekretnine za zemljište na Jazu. Saopštava o naknadnom kontaktusa strane Ministarstva,  Predraga Femića, te da će se sastanak održati nakon  što se nadležni iz Ministarstva finansija sastanu sa članovima Komisije koja je donijela izvještaj i njima izlože način rada i konkretni izvještaj.
 
3.    Član UO, gospodin Stevan Midorović, izlaže o održanom sastanku kod predsjednika opštine, kojem su prisustvovali ispred organizacije, pravni zastupnik, Ivo Ilić i član UO, Stevan Midorović. Dalje saopštava da su se načelno složili oko zakupa zemljišta u zaleđini plaže Jaz i da je ostalo na opštini da preduzme dalje korake i da nas kontaktira. Međutim opština se nije više oglašavala. Nakon kraće diskusije članovi UO konstatuju da sredinom januara se kontaktira opština, odnosno pošalje dopis kojim će se tražiti od iste da se  izjasni, da li će se postići konačni dogovor.
 
4.    Službenica NVO Informiše članove UO o kontaktu s geodotom angažovanim za zemljište u KO Višnjevo i da mu je potrebno još vremena da završi. Član UO, gospodin Luka Tučević, predlaže da se geodeta pozove na sastanak, da se vidi na čemu je, da se ne čeka više. Član UO, Stevan Midorović, predlaže da se raspitamo koja bi se druga geodetska firma mogla angažovati, ukoliko i nakon praznika geodeta ne završi posao. Članovi UO se usaglašavaju da se nakon praznika geodeta kontaktira i da mu se jasno izrazi stav UO da će mu se otkazati saradnja ukoliko u primjerenom roku ne može završiti započeto.
 
5.    Član UO, gospodin Luka Tučević, predlaže da se na sljedećem sastanku članovima predstavi i usvoji finansijski izvještaj za 2018. Godinu. 
Odluka da se isplati bonus službenici Jeleni Parapid za mjesece jul – decembar.
Službenica UO iznosi stanje zakupaca sa stanjem na 28.12.2018. godine. Predsjednik objašnjava i odredbe sporazuma sa dužnikom Brankom Vujičićem i saopštava o uplatama koje je imao. Takođe obavještava članove UO o problemu koji je nastao sa bivšim zakupcem čije se stvari nalaze u  prostoriji do prostorije gore pomenutnog zakupca.
Članovi UO diskutuju o statusu poljara, Dušana Kunjića i potrebom za njegovim daljim radom, s obzirom na zdravstvene probleme, te da prestaje potreba za njegovim radom, a da se na sljedećem UO-u odluči da li postoji potreba da se zaposli novo lice koje će obavljati njegov dosadašnji posao.
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt