• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Zapisnik sa 67. sjednice E-pošta
06.03.2019
NVO „Jaz-Mrčevo polje“
Lastva grbaljska bb
Broj: 48/19
Dana, 06.03.2019. godine
 
 
ZAPISNIK SA 67. SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA NVO ''JAZ-MRČEVO POLJE''
U prostoriji NVO, dana 25.02.2019. god. sa početkom u 17h.         
 
Dnevni red:
 
 
1.    Usvajanje zapisnika sa 65. Sjednice  UO, održane 28.12.2018. godine
2.    Predlog ugovora o zakupu zemljišta s Opštinom Budva za zemljište u  zaleđini plaže Jaz
3.    Informacije o šteti nastaloj uslijed nevremena od 23.02.2019. godine
4.    Razno
         
Sastanku je prisutno 8 članova Upravnog odbora, te kvorum za raspravu i odlučivanje  postoji.
Sastanak vodi Predsjednik NVO Ilija Bućin.
 
1.    Jednoglasno je usvojen zapisnik sa prethodnog sastanka, odnosno sa 65. sjednice Upravnog odbora NVO odrzane 28.12.2018. godine
 
2.    Predsjednik NVO informiše članove o sastanku održanog kod predsjednika Opštine Budva, kojem su sa strane naše organizacije prisustvovali adv. Ivo Ilić, član UO Stevan Midorović i Predsjednik NVO. Na istom su konstatovali da postoji obostrana volja za postizanjem dogovora, te da je neophodno da pravni timovi budu u koordinaciji i da se upodobi konačan tekst ugovora.
Adv. Ivo Ilić je članovima UO detaljno objasnio svaku odredbu ugovora – i precizirao šta je dodato opštinskom predlogu ugovora.  Tokom izlaganja isti je članovima
Članovi NVO su diskutovali da se treba zatražiti neki popust za parking ili zatražiti određeni broj propusnica i bi mogao dobiti iste.
Članovi NVO donijeli odluku da ugovor koji je predočen i objašnjen članovima UO treba uputiti opštini na razmatranje. Dragan Buzdovan je protiv, radi roka ugovora na koji se zaključuje, odnosno predlaže.
3.    Zaposleni Stevan Midorović informiše članove UO o stanju u polju i šteti koja je nastala na zakupljenim objektima, odnosno na objektu u kojem se nalazi kancelarija NVO, te da se treba izvršiti popravka krova, sječa drveća do kancelarije, zbog opasnosti da prouzrokuje štetu. Predložio je i da se izvrše opravke određenih prostorija, te da bi se na taj način mogao obezbjediit veći priliv novca za dalji rad kancelarije. Takođe, upoznaje članove UO sa stanjem zakupaca, odnosno o načinu vođenja istog, stanjem struje na brojilima zakupaca i sl. Predočio je i o određenim zatečenim problemima u polju, odnosno zakupcima.
4.    Razno
Potvrđena odluka UO donešena ranije telefonski putem da se zaposlenom Stevanu Midoroviću odredi plata u iznosu od 450,00 eura. Član UO, gospodin Luka Tučević, je protiv predloga da se zaposli Stevan Midorović.
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt