• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home arrow Dopisi arrow Dopis za g-dina Svetozara Marovica od 21.03.2009.
Dopis za g-dina Svetozara Marovica od 21.03.2009. E-pošta
27.12.2009

Poštovani G-dine Sveto,

Poznato Vam je da je na zboru graÄ‘ana u Krimovicama 10.01.2009. formiran Odbor za rešavanje imovinsko-pravnih odnosa Mrčevo polje-Jaz.
Odbor je dostavio zahtijev gradonačelniku Opštine Budva G-dinu Rajku Kuljači, sa molbom da nam pomogne u rešavanju ovog za nas izuzetno važnog problema. Poslije dužeg čekanja, organizovan je sastanak sa g-dinom Kuljačom i sa njegovim prvim sardanicima i tom prilikom se utvrdilo da je Opština Budva bespravno počela sa gradnjom i više godina bespravno koristila naš posjed u djelu Mrčeva polja.
Dogovoreno je da se formira zajedničko tijelo koje će rešavati imovinsko-pravne odnose; utvrditi način korišÄ‡enja izgraÄ‘enog i naravno zaustaviti svaku dalju gradnju i korišÄ‡enje bez naše saglasnosti.
Sve ove aktivnosti idu dosta sporo i sve češÄ‡i su zahtijevi da se fizički zabrani korišÄ‡enje izgraÄ‘enog, pa Vas molimo da se uključite da nam pomognete da u miru i bez tenzija na kvalitetan način počnemo rešavati ovaj problem.
U tom smislu dostavljamo Vam pisma koja smo dostavili G-dinu Rajku Kuljači, radi upoznavanja i molimo Vas, što je i posebna želja čitavog Odbora, da se naši predstavnici sastanu sa Vama, sa uvjerenjem da nam možete u svemu ovome značajno pomoći.

S poštovanjem,

ODBOR ZA REŠAVANJE IMOVINSKO-PRAVNIH ODNOSA
MRÄŒEVO POLJE-JAZ
Predsjednik
Dragan Buzdovan
 
< Prethodno   Sledeće >