• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home arrow Dopisi arrow Gradonacelniku Budve g. Rajku Kuljaci - 21.03.2009.
Gradonacelniku Budve g. Rajku Kuljaci - 21.03.2009. E-pošta
27.12.2009
Na ruke Gosp. Rajku Kuljači

OBAVJEŠTENJE

Na sastanku Odbora donijeta je odluka da se na zemljištu gdje smo mi zajedno sa ostalim suvlasnicima upisani , a koje čini zemljište Mrčevo Polje i GraÄ‘evinsko zemljište od magistrale pa sve do Jaza ZABRANI bilo kakvo izvoÄ‘enje radova ili na bilo koji način korišÄ‡enje zemljišta u bilo koje svrhe ( gostovanje raznih grupa, koncerti ,utakmice i dr.) bez naše saglasnosti.
Na osnovu našeg saznanja a i Vaše izjave na zajedničkom sastanku održanom dana 04.03.09. u S.O.Budva da su dosadašnji radovi uraÄ‘eni bez dozvole i bez saglasnosti vlasnika zemljišta .
 
Molimo Vas da u toku ove sedmice napravimo dogovor o našoj daljoj saradnji , jer iz sredstava informisanja saznajemo da imate namjeru da idete u nove investicije tako da sve to uliva nepovjerenje po pitanju daljih zajednički sinhronizovanih aktivnosti.
Dogovoreno je takoÄ‘e da nijedan postupak u pogledu parcelizacije zemljišta koje je vraćeno graÄ‘anima neće biti validno niti se može zakonski sprovesti u Katastar Nepokretnosti bez naše saglasnosti-odnosno učešÄ‡a u svim postupcima.
 
Za slučaj da doÄ‘e do bilo kakvih navedenih radnji ili poslova stavit ćemo privremene mjere zabrane i kompletnog pečaćenja cjelokupnog prostora zemljišta u kojem su graÄ‘ani suvlasnici-vlasnici sve do konačnog rješenja uz naravno Vašu saradnju.
S toga Vas molimo i upozoravamo na sve moguće posledice , a iskreno od Vas zahtjevamo saradnju u pogledu rješavanja svih problema.
 
Očekujemo i dalje Vaš pismeni odgovor na do sada upućene zahtjeve , a sve u interes mirnog i kvalitetnog rješenja ovog problema.



Predsjednik Odbora
Buzdovan Dragan
 
< Prethodno