• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Pismo ministru turizma g.Predragu Neneziću E-pošta
20.01.2010
Pismo ministru turizma gospodinu Predragu Neneziću od 21.01.2010. od strane predsjednika NVO i predsjednika odbora Branka Strahinje i Dragana Buzdovana. MINISTARSTVO TURIZMA
PODGORICA

GOSP. PREDRAG NENEZIĆ

  1. Ne znamo Gosp. Ministre kako možete strateške investitore (gosp.Manka i gosp. Kneževića) koji su potrebni i nama i državi prozivati preko novina dan za danom- valjda ima drugog kulturnijeg i profesionalnijeg načina da se dogovorite a ne da ih zavaravate „ Fantom „ vlasnicima zemlje na Jazu-Mrčevom Polju.

  1. Pisali smo Vam prošle godine o ovom s lučaju ,a ukoliko niste razumjeli naše pismo možete slobodno doći na Jaz u naše prostorije ili ako Vam je zbog prezauzetosti tenderima lakše, posjetite advokatsku kancelariju PRELEVIĆ u Podgorici koja nas zastupa ,kako bi ste se upoznali sa kršenjem zakona sa Vaše strane i prestali da prodajete maglu sadašnjim i budućim investitorima.Ukoliko i za to nemate vremena tu je naš sait www.nvojaz.com

  1. Mi svakako nećemo stojati na razvojnom putu i Opštine i Države i u tom pravcu krenuli smo kao partneri sa Opštinom Budva koja je prepoznala nas kao prave vlasnike i potpisala sa nama Ugovor o zakupu našeg zemljišta a ne sa Vašim Monteprancom.
Na kraju Gospodine Ministre treba da shvatite da smo mi vlasnici i da mi branimo ZAKON i štitimo OBRAZ naše države pravnim putem ispred potencijalnih budućih kupaca ,ali nakon obavljenog pravilnog ukniženja – upisa stvarnih vlasnika ,koje Vam je i Direktor UPRAVE ZA NEKRETNINE CRNE GORE Gosp. Mićo Orlandić naredio preko područnih jedinica. Stoga odmaknite se od Jaza i Mrčevog Polja ,ukoliko ne želite da i seljake – vlasnike zemlje izvedete na ulice. ŠTO PRIJE SHVATITE - mirnije izlazimo iz nezakonitog statusa u koji ste nas uveli .

 

Pozdrav

21.01.2010 . Lastva Grbaljska

NVO „ JAZ- MRÄŒEVO POLJE „

Predsjednik: Branko Strahinja

Predsjednik Odbor: Dragan Buzdovan

 
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt