• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
PREDLOG INVESTITORU E-pošta
06.03.2010
Upravni Odbor NVO JAZ-MRČEVO POLJE na svojoj redovnoj sjednici održanoj dana 05.03.2010.godine,raspravljajući po inicijativi
investitora,DOO ''Port-line'' Budva,čiji je predstavnik u svojstvu Izvršnog Direktora gospodin Dimitry Berzikin,iskazao za prevazilaženjem nastale sporne situacije oko izgradnje kuglane na kat.par.3. KO PRIJEVOR I donosi sledeći PREDLOG:
Predlažemo Investitoru DOO ''Port line'' Budva da zahtijeva od Opštine Budva, koja je trenutno u katastarskim knjigama,iako protivno važećim zakonskim propisima,upisana kao vlasnik spornog zemljišta, da u koordinaciji sa Upravom za nekretnine područna jedinica Budva, donese pismeno Rješenje, radi sprovoÄ‘enja svoje ''Odluke o stavljanju van snage dijela spiska parcela koje ulaze u sastav graÄ‘evinskog zemljista Turističkog naselja Jaz'' od 25.10.1993 godine,na šta ih obavezuje posebno Tačka 3.citirane Odluke.
 
TakoÄ‘e predlažemo da vlasničko knjiženje može započeti od istočne strane uz magistralni put,gdje se nalaze čestice zemljišta koje su trenutno od interesa za investitora.
 
Ovakvim rješavanjem ostvarilo bi se pravno rješavanje imovinsko- pravnog vlasništva nad svim navedenim česticama,a strani investitor,na najbrži mogući način doveo u poziciju da zaključi posao direktno sa stvarnim vlasnicima I u najkraćem roku nastavi započete I planirane radove.
 
Napominjemo da svako drugačije postupanje iziskuje voÄ‘enje sudskog spora I zabranu gradnje do konačnog rješenja,neizbježne sudske troškove I propuštanje dragocjenog vremena,što svakako ne odgovara nikome jer će zakonski epilog biti isti.
 
Uz ovaj predlog dajemo zainteresovanom investitoru kopiju napred navedene pravosnažne Odluke SO Budva I nudimo svoju pomoć u daljem postupanju,ukoliko ocijeni da je potrebna I od koristi. Zahvaljujemo se na iskazanom interesovanju oko pravnog I pravednog ' rješavanja nastalog problema.
 
 
NVO Jaz Mrcevo-polje:
Predsjednik:Branko Strahinja
 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt