• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Home
Pismo OpÅ¡tini Budva E-pošta
24.03.2010

Upravni Odbor NVO,kao I Odbor za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa,na svojoj redovnoj sjednici održanoj dana 16.03.2010. godine,razmatrajući finansijsku situaciju u smislu ispunjavanja svojih planiranih obaveza,kao I ispunjavanje obaveza iz ''Ugovora o zakupu zemljišta'' sačinjen izmeÄ‘u ove NVO I Opštine Budva :br.001-1105/1 od 28.04.2009 god. Konstatovao je:da zakupac ne ispunjava svoje obaveze prema zakupodavcu već duži vremenski period (više od pet mjeseci) I da je dosadašnji njegov dug dostigao iznos od 50 000 eura.

Do sada su naši predstavnici,u cilju blagovremenog prevazilaženja ovog problema ,u više navrata razgovarali sa Predsjednikom Opštine,gospodinom Rajkom Kuljačom,kao I sa njegovim saradnicima,meÄ‘utim pozitivnog epiloga nije bilo.


Kako Opština Budva ,u ovom slučaju zakupac,nije postupila prema odredbama iz ovog Ugovora čime je prekršila čl.7.istog obavještavamo Vas da smo donijeli odluku:da Vam damo naknadni rok od 15 dana od dana prijema obavještenja a sve u smislu čl.8.pomenutog Ugovora kao I dobrih namjera sa naše strane.Ukoliko u ovom dodatnom roku ne izmirite sve do tada nastale obaveze smatraćemo da je došlo do raskida Ugovora I o tome ćemo obavijestiti vlasnike zemljišta na Vanrednoj Skupštini,kako bi mogli donijeti odluku o daljim koracima u smislu zaštite istog,kao I stavljanja u drugu moguću funkciju.


Želimo Vas obavijestiti da ćemo biti prinuđeni da sva potraživanja do raskida Ugovora ostvarimo pred nadležnim Osnovnim sudom u Kotoru.


Sa žaljenjem konstatujemo da ukoliko u dodatnom roku ne izvrpšite svoje obaveze ,ne vidimo mogućnost za našu dalju saradnju.


U nadi da ćete iznaći pozitivno rješenje I prevazići nastali spor,te time preko nas ispoštovati vlasnike,čiji smo mi predstavnici,a pojedinačno I uknjiženi suvlasnici zemljišta ,srdačno Vas pozdravljamo.

 

Predsjednik NVO Jaz-Mrčevo polje Strahinja Branko

Predsjednik Odbora za rješ.imov.prav.odnosa Buzdovan Dragan

 

 

 
< Prethodno   Sledeće >

Trenutno posjeta

Glasanje

Ocjenite web sajt